Salgsstalden

Salgsstalden

Herunder vil løbende lagt billedegallerier og videoer ind af de heste og ponyer vi har sat til salg enten af egen avl eller kommisions dyr.Priser er alle inkl. moms.

Der kan komme dyr ind som vi ikke altid når at lægge op på listerne så mangler du noget som ikke kan ses her så kontakt os og vi kan evt. hjælpe med at finde det du lige søger.

MERE NYT PÅ VEJ DA VI LAVWER NYT SITE VIL VI PRIORTERE LISTEN SOM 1 PRIORTET OG DER VIL KOMME NYE BILLEDER OP OG VIDEO LINK.

 LØBET AF UGE 3-4 VIL DER KOMME NY SALGSLISTE MED BILLEDER 

 

 

 

Friis Miss Melina

11 års smuk DSP HOPPE TIL AVL  af top blod sælges vi har valgt at sælge ud af nogle af vores ungdyr for at få mere plads i vores stalde, forventet Kat I. Har 3 gode bevægelser.

Hendes afstamning hælder til spring moderen er solgt til Sverige som springpony, og i hendes linier ligger både A ponyer i spring og dressur

Melina er ikke redet til men er rå derfor har vi valgt at sælge hende til rimelige penge. Den vil også kunne egne sig til avl.

Fader : Tornado XX SPH

Moder: Friis Hilina SDS

Morfar: Aqauvit N SPH

Pris ide ved hurtig handel 15000,- 

 

 

Friis Mr Montana

11 års super dejlig vallak forventet Kat I.

Super sind en rigtig kælepotte rå men er sat igang.

3 gode bevægelser over middel, flere top dyr bag i hans linier. Morfar var på landsholdet i dressur og var elitehingst.På moderlinie en god solid welsh stamme fra England.

Hans sælges også grundet plads og tid.

Fader: Tornado xx SPH

Moder: O´Haras Jeanne D´Árc SDH

Morfar: Øxenholms Sherluck CO ESPH

Pris ide15000,- ved hurtig handel evt nedslag(en md. tilridning)

 .